TECHNISCH ONTWERPER

Ik vind het bedenken van iets nieuws binnen een bestaand kader een grote uitdaging. Iedere opdrachtgever heeft zijn eigen visie die er voor zorgt dat elk project zijn eigen dimensies heeft. Het bedenken van oplossingen om die passend te maken binnen de kaders en het daarna technisch uitwerken hiervan, maakt mij voor het werk leuk. 

“Er zijn geen problemen, maar uitdagingen.”

Mijn specialisme

Het uitwerken van een ontwerp met behulp van verschillende programma’s, zowel 2D als 3D, om zo een ontwerp leven in te blazen. En dit vervolgens technisch helemaal uit te werken.

Opleiding

Na het afronden van mijn MBO Bouwkunde opleiding in Amsterdam ben ik verder gegaan met de vervolg opleiding HBO Bouwkunde. Hier ben ik er al vrij snel achter gekomen dat mijn interesse en voorliefde ligt bij de bestaande bouw.  Ik ben mij tijdens mijn HBO Bouwkunde opleiding dan ook verder gaan specialiseren in renovatie, transformatie en restauratie.

Mijn passie

Mijn passie in mijn werk ligt in het puzzelen binnen de opgegeven kaders om zo tot de meest creatieve en beste oplossing te komen.

Buiten mijn werk zul je me vaak vinden in de natuur met mijn camera in de hand. Het fotograferen landschappen maar ook mensen vind ik heerlijk. Ik vind het ook zeker geen straf om hier de nodige reisjes naar binnen- en buitenland voor te maken.

Mijn ambitie

In de aankomende jaren wil ik mezelf verder ontwikkelen als ontwerper. Ik wil me hierbij ook meer specialiseren in bouwhistorie, zodat ik deze kennis kan gebruiken om meer kracht te geven aan een ontwerp.

Motto

‘Er zijn  geen problemen, maar uitdagingen’