Architect Alkmaar - COLLO architecten
-->

architect
Alkmaar

Collo architecten, uw architect in Alkmaar en omstreken

Bent u op zoek naar een architectenbureau in Alkmaar die u ondersteunt, vanaf de eerste ideeën tot en met de realisatie van een verbouwing van uw woning? Wij zijn COLLO architecten uit Santpoort-Zuid. Hoewel wij niet zijn gevestigd in de directe omgeving van Alkmaar, zijn wij er al meer dan 20 jaar actief als architect en hebben wij talloze verbouw- en restauratie projecten in Alkmaar op onze naam staan.

Wij zien onszelf als uw partner in elke stap van een bouwproject en combineren passie en ambacht in onze projecten en opdrachten.

Uiteraard mag u van onze ervaren vakkrachten de beste service verwachten waarbij uw wensen en budget leidend zijn.

COLLO architecten heeft:

Glazen uitbouw vrijstaande villa

de architect in Alkmaar met oog voor detail

Als architectenbureau hangen wij geen bepaalde stijl aan. Uiteindelijk is het opgeleverde project een product van een samenwerking tussen opdrachtgever en architect. Wel voelen wij ons comfortabel op het snijvlak waar architectuur, restauratie en herbestemming elkaar ontmoeten.

Wij kijken met een duurzame blik naar de (ver)bouw van een object en besteden veel aandacht en tijd aan een goede inventarisatie van de wensen van onze opdrachtgever. Hiermee zijn wij in staat om het gehele ontwerp in tot in het kleinste detail vorm te geven.

Wat uw project in Alkmaar, Heiloo ook is, wij zorgen voor een passend ontwerp. Waarbij wij rekening houden met de juiste verhouding tussen interieur en exterieur, de karakteristieken van het kavel en lichtinval.

Nieuwsgierig geworden naar ons werk? Bekijk dan eens onze NieuwbouwVerbouwRestauratie of Uitbouw projecten die we hebben gerealiseerd.

restauratie architect voor monumenten in alkmaar

Wij hebben ruime ervaring met de verbouwing van monumentale gebouwen, woningen en villa’s in Alkmaar, Heiloo en omstreken en zijn daarmee als geen ander in staat om een object een eigentijds karakter mee te geven, met respect voor de historische architectuur.

Wanneer het pand is aangewezen als gemeentelijk monument of rijksmonument dan weet COLLO architecten wat wel en niet mag en aan welke voorwaarden moet worden voldaan om de gewenste verbouwing of vernieuwing te realiseren.

Wij ondersteunen u met professionele ontwerpen, deskundig bouwadvies voor zowel het interieur als het exterieur, en helpen met de aanvraag van een omgevingsvergunning.

Grachtenpand Haarlem renovatie
uitbouw villa aerdenhout
uitbouw modern overveen

Met een architect naar je droom object in alkmaar

stap 1

inventarisatie & onderwerp

Wij inventariseren in een eerste gesprek uw wensen en ideeën ten aanzien uw bestaande of nieuw te bouwen “object”. U ontvangt een schetsplan, welke we na de vervolggesprekken met u omzetten in een definitief ontwerp.

stap 2

voorbereiden & beoordeling

In de tweede fase voor opdrachtgever en architect worden de zogenaamde bouwvoorbereidingsstukken samengesteld. Aannemers leveren nauwkeurige offertes aan en worden door ons gecheckt en werken we naar een overeenkomst tussen u als opdrachtgever en de gewenste aannemers.

stap 3

uitvoeringfase

De derde fase is de uitvoeringsfase. Ook hierin kan de architect een grote rol van betekenis spelen voor u door de zogenaamde directievoering ter hand te nemen. We bewaken voor u het bouwproces en zorgen daarmee dat de ontwikkelde plannen worden gerealiseerd. Als architect zorgen wij dat de verbouwing wordt opgeleverd conform de plannen.

Kom
in contact.

De sleutel tot het succes van Rein Braaksma en Edwin Ames ligt in de aanvullende karakters. En beiden hebben een uitgesproken combinatie vaardigheid van groot inlevingsvermogen met enorme vakkundigheid.

Contactgegevens

COLLO architecten
Platvoetstraat 10
2082 XJ Santpoort-Zuid
T: 023-5398254
E: info@collo.nl

Stuur een bericht

    Mijn naam is en ik ben te

    bereiken via het e-mailadres

    zodat wij het eens kunnen hebben

    over