Architectenbureau Amsterdam - COLLO architecten
-->

architect
amsterdam

Collo architecten, uw architect in Amsterdam

Bent u op zoek naar een architect in Amsterdam die u ondersteunt vanaf de eerste ideeën tot en met de realisatie? Maak dan eens kennis met COLLO architecten

Wij zijn een verfrissend architectenbureau met een verhelderende blik op uw woon- en interieurwensen en al meer dan 20 jaar actief als architect in en rondom Amsterdam. Wat uw project ook is, COLLO architecten begeleid het hele proces; vanaf de eerste schetsen tot en met de oplevering van uw droom object.

Uiteraard mag u van onze ervaren vakkrachten de beste service verwachten waarbij uw wensen en budget leidend zijn.

COLLO architecten heeft:

Glazen uitbouw vrijstaande villa

het architectenbureau in Amsterdam met oog voor detail

Wij combineren passie en ambacht in onze projecten en opdrachten en werken op het snijvlak van architectuur, restauratie en herbestemming. COLLO architecten kijkt daarbij met een duurzame blik naar de bouw of verbouw van een woonobject. Wij besteden veel aandacht en tijd aan een goede inventarisatie van de wensen van de opdrachtgever. Daardoor zijn wij in staat om het gehele ontwerp tot in het kleinste detail vorm te geven. Om wat voor een project in Amsterdam het ook gaat, wij zorgen voor een passend ontwerp. Waarbij wij rekening houden met de juiste verhouding tussen interieur en exterieur, de karakteristieken van het kavel en lichtinval. Nieuwsgierig geworden naar ons werk? Bekijk dan eens onze Nieuwbouw, Verbouw, Restauratie of Uitbouw projecten die we hebben gerealiseerd.

architect gemeentelijk monument - rijksmonument Amsterdam

Door onze ruime ervaring met de verbouwing van monumentale villa’s in Amsterdam en andere historische steden in Noord-Holland zijn wij in staat om uw (geliefde) woonobject een eigentijds karakter mee te geven, met respect voor de historische architectuur.

Wanneer de villa of woning in Amsterdam is aangewezen als gemeentelijk monument of rijksmonument dan weet COLLO architecten als geen ander wat wel en niet mag en aan welke voorwaarden moet worden voldaan om de gewenste verbouwing of vernieuwing te realiseren.

Wij ondersteunen u met professionele ontwerpen, deskundig bouwadvies voor zowel het interieur als het exterieur, en helpen met de aanvraag van een omgevingsvergunning.

 
Grachtenpand Haarlem renovatie
uitbouw villa aerdenhout
uitbouw modern overveen

Met een architect naar je droom object in amsterdam

stap 1

inventarisatie & onderwerp

Wij inventariseren in een eerste gesprek uw wensen en ideeën ten aanzien uw bestaande of nieuw te bouwen “object”. U ontvangt een schetsplan, welke we na de vervolggesprekken met u omzetten in een definitief ontwerp.

stap 2

voorbereiden & beoordeling offerte

In de tweede fase voor opdrachtgever en architect worden de zogenaamde bouwvoorbereidingsstukken samengesteld. Aannemers leveren nauwkeurige offertes aan en worden door ons gecheckt en werken we naar een overeenkomst tussen u als opdrachtgever en de gewenste aannemers.

stap 3

uitvoeringsfase

De derde fase is de uitvoeringsfase. Ook hierin kan de architect een grote rol van betekenis spelen voor u door de zogenaamde directievoering ter hand te nemen. We bewaken voor u het bouwproces en zorgen daarmee dat de ontwikkelde plannen worden gerealiseerd. Als architect zorgen wij dat de verbouwing wordt opgeleverd conform de plannen.

Kom
in contact.

De sleutel tot het succes van Rein Braaksma en Edwin Ames ligt in de aanvullende karakters. En beiden hebben een uitgesproken combinatie vaardigheid van groot inlevingsvermogen met enorme vakkundigheid.

Contactgegevens

COLLO architecten
Platvoetstraat 10
2082 XJ Santpoort-Zuid
T: 023-5398254
E: info@collo.nl

Stuur een bericht

    Mijn naam is en ik ben te

    bereiken via het e-mailadres

    zodat wij het eens kunnen hebben

    over