Architecten Haarlem - COLLO architecten
-->

architecten
haarlem

Collo architecten, uw architect in haarlem

Zoekt u een architectenbureau in Haarlem die u ondersteunt vanaf de eerste ideeën tot en met de realisatie? Maak dan eens kennis met COLLO architecten.

Wij zijn een verfrissend architectenbureau met een verhelderende blik op uw woon- en interieurwensen en al meer dan 20 jaar actief als architect in en rondom Haarlem. Wat uw project ook is, COLLO architecten begeleid het hele proces; vanaf de eerste schetsen tot en met de oplevering van uw droom object.

Uiteraard mag u van onze ervaren vakkrachten de beste service verwachten waarbij uw wensen en budget leidend zijn.

COLLO architecten heeft:

Glazen uitbouw vrijstaande villa

de architect in haarlem met oog voor detail

COLLO architecten combineert passie en ambacht in haar projecten en opdrachten en werkt op het snijvlak van architectuur, restauratie en herbestemming.

Wij kijken daarbij met een duurzame blik naar de bouw of verbouw van een woonobject in Haarlem en besteden veel aandacht en tijd aan een goede inventarisatie van de wensen van onze opdrachtgever. Daardoor zijn wij in staat om het gehele ontwerp tot in het kleinste detail vorm te geven.

Om wat voor een project in Haarlem het ook gaat, wij zorgen voor een passend ontwerp. Waarbij wij rekening houden met de juiste verhouding tussen interieur en exterieur, de karakteristieken van het kavel en lichtinval.

Nieuwsgierig geworden naar ons werk? Bekijk dan eens onze Nieuwbouw, Verbouw, Restauratie of Uitbouw projecten die we hebben gerealiseerd.

architect gemeentelijk monument - rijksmonument haarlem

Wij hebben ruime ervaring met de verbouwing van monumentale woningen en villa’s in Haarlem en omstreken en zijn daarmee als geen ander in staat om uw woonobject een eigentijds karakter mee te geven, met respect voor de historische architectuur.

Wanneer de villa of woning is aangewezen als gemeentelijk monument of rijksmonument dan weet COLLO architecten wat wel en niet mag en aan welke voorwaarden moet worden voldaan om de gewenste verbouwing of vernieuwing te realiseren.

Wij ondersteunen u met professionele ontwerpen, deskundig bouwadvies voor zowel het interieur als het exterieur, en helpen met de aanvraag van een omgevingsvergunning.

 
Grachtenpand Haarlem renovatie
uitbouw villa aerdenhout
uitbouw modern overveen

Met een architect naar je droom object in haarlem

stap 1

inventarisatie & onderwerp

Wij inventariseren in een eerste gesprek uw wensen en ideeën ten aanzien uw bestaande of nieuw te bouwen “object”. U ontvangt een schetsplan, welke we na de vervolggesprekken met u omzetten in een definitief ontwerp.

stap 2

voorbereiden & beoordeling offerte

In de tweede fase voor opdrachtgever en architect worden de zogenaamde bouwvoorbereidingsstukken samengesteld. Aannemers leveren nauwkeurige offertes aan en worden door ons gecheckt en werken we naar een overeenkomst tussen u als opdrachtgever en de gewenste aannemers.

stap 3

uitvoeringsfase

De derde fase is de uitvoeringsfase. Ook hierin kan de architect een grote rol van betekenis spelen voor u door de zogenaamde directievoering ter hand te nemen. We bewaken voor u het bouwproces en zorgen daarmee dat de ontwikkelde plannen worden gerealiseerd. Als architect zorgen wij dat de verbouwing wordt opgeleverd conform de plannen.

Kom
in contact.

De sleutel tot het succes van Rein Braaksma en Edwin Ames ligt in de aanvullende karakters. En beiden hebben een uitgesproken combinatie vaardigheid van groot inlevingsvermogen met enorme vakkundigheid.

Contactgegevens

COLLO architecten
Platvoetstraat 10
2082 XJ Santpoort-Zuid
T: 023-5398254
E: info@collo.nl

Stuur een bericht

    Mijn naam is en ik ben te

    bereiken via het e-mailadres

    zodat wij het eens kunnen hebben

    over