Architect Noord-Holland - COLLO architecten
-->

architect
noord holland

Collo architecten is uw architect in noord holland

Zoekt u een architect in Noord-Holland die u ondersteunt vanaf de eerste ideeën tot en met de realisatie? Maak dan eens kennis met COLLO architecten

Wij zijn een architectenbureau uit Santpoort-Zuid en hebben een verfrissende blik op uw woon- en interieurwensen en zijn al meer dan 20 jaar actief als architect in Noord-Holland. Zo werken wij veel in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, en Heemstede.

Wat uw project ook is, COLLO architecten begeleid het hele proces; vanaf de eerste schetsen tot en met de oplevering van uw droom object.

Uiteraard mag u van onze ervaren vakkrachten de beste service verwachten waarbij uw wensen en budget leidend zijn.

COLLO architecten heeft:

moderne keuken uitbouw met vrij zicht
bovenaanzicht moderne uitbouw heemstede
prev_NL20-5_COLLO ARCHITECTEN_Santpoort-Zuid-6616

het architectenbureau in Noord-Holland met oog voor detail

Bij COLLO architecten combineren we passie en ambacht in al onze projecten en opdrachten, waarbij we ons richten op het snijvlak van architectuur, restauratie en herbestemming.

Onze duurzame benadering van de bouw of verbouw van een woonobject is een van onze speerpunten. We besteden daarbij veel aandacht en tijd aan een grondige inventarisatie van de wensen van de opdrachtgever, zodat we het gehele ontwerp tot in het kleinste detail kunnen vormgeven.

Ongeacht het type project in Noord-Holland, zorgen wij voor een ontwerp dat volledig aansluit bij uw wensen. We houden daarbij rekening met de juiste verhouding tussen interieur en exterieur, de karakteristieken van het kavel en lichtinval.

Nieuwsgierig geworden naar ons werk? Bekijk dan eens onze Nieuwbouw, Verbouw, Restauratie of Uitbouw projecten die we hebben gerealiseerd.

architect gemeentelijk monument - rijksmonument Noord-Holland

Door onze ruime ervaring met de verbouwing van monumentale villa’s in Noord-Holland zijn wij in staat om uw (geliefde) woonobject een eigentijds uitstraling te geven, met respect voor de historische architectuur.

Wanneer de villa of woning is aangewezen als gemeentelijk monument of rijksmonument dan weet COLLO architecten als geen ander wat wel en niet mogelijk is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan om de gewenste renovatie of vernieuwing te realiseren.

Wij bieden professionele ontwerpen, deskundig bouwadvies voor zowel het interieur als het exterieur, en helpen bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen voor de renovatie of verbouwing van uw woning.

Grachtenpand Haarlem renovatie
uitbouw villa aerdenhout
uitbouw modern overveen

Met een architect naar je droom object in noord-holland

stap 1

inventarisatie & onderwerp

Wij inventariseren in een eerste gesprek uw wensen en ideeën ten aanzien uw bestaande of nieuw te bouwen “object”. U ontvangt een schetsplan, welke we na de vervolggesprekken met u omzetten in een definitief ontwerp.

stap 2

voorbereiden & beoordeling

In de tweede fase voor opdrachtgever en architect worden de zogenaamde bouwvoorbereidingsstukken samengesteld. Aannemers leveren nauwkeurige offertes aan en worden door ons gecheckt en werken we naar een overeenkomst tussen u als opdrachtgever en de gewenste aannemers.

stap 3

uitvoeringfase

De derde fase is de uitvoeringsfase. Ook hierin kan de architect een grote rol van betekenis spelen voor u door de zogenaamde directievoering ter hand te nemen. We bewaken voor u het bouwproces en zorgen daarmee dat de ontwikkelde plannen worden gerealiseerd. Als architect zorgen wij dat de verbouwing wordt opgeleverd conform de plannen.

Kom
in contact.

De sleutel tot het succes van Rein Braaksma en Edwin Ames ligt in de aanvullende karakters. En beiden hebben een uitgesproken combinatie vaardigheid van groot inlevingsvermogen met enorme vakkundigheid.

Contactgegevens

COLLO architecten
Platvoetstraat 10
2082 XJ Santpoort-Zuid
T: 023-5398254
E: info@collo.nl

Stuur een bericht

    Mijn naam is en ik ben te

    bereiken via het e-mailadres

    zodat wij het eens kunnen hebben

    over