Huis verbouwen architect - COLLO architecten
-->

architect
verbouwing

Collo architecten is uw architect voor verbouwing

Wilt u geholpen worden bij het verbouwen van uw woning? Voor het verbouwen van uw huis of villa is COLLO architecten uw ideale architect verbouwing. Als kleinschalig en betrokken architectenbureau met een verhelderende blik op uw woon- en interieurwensen zijn wij reeds meer dan 20 jaar actief als architect met vele particuliere verbouwingsprojecten op onze naam.

Wij ondersteunen onze klanten vanaf de eerste ideeën tot en met de realisatie bij het upgraden en moderniseren van de woning zodat deze aan de hedendaagse behoeften voldoet.

Binnenhuisarchitect verbouwing

Bij onze verbouwingen streven we naar het behoud van bestaande elementen, gecombineerd met een eigentijds modern statement. We kijken daarbij niet alleen naar de buitenkant van uw woning of villa, maar ook naar het interieurontwerp. Wij beschouwen dit als een integraal onderdeel van de totale verbouwing, wat leidt tot verrassende en unieke oplossingen.

Of u nu een woonkeuken, een andere indeling van slaapkamers, een extra verdieping of een grote uitbreiding wenst, wij creëren voor u een uniek ontwerp waarin uw eisen, wensen en budget worden verwerkt. Ook voor grootschalige verbouwingen en herstructureringen van een gebouw bent u bij ons aan het goede adres.

moderne keuken uitbouw met vrij zicht
bovenaanzicht moderne uitbouw heemstede
prev_NL20-5_COLLO ARCHITECTEN_Santpoort-Zuid-6616

uw verbouw architect met een plan

De plannen voor een verbouwing beginnen met een professioneel ontwerp van onze architecten waarin uw eisen, wensen en budget worden vormgegeven. Door middel van een professioneel ontwerp kunnen wij uw ideeën omzetten in een concreet plan.

Dit ontwerp biedt niet alleen inzicht in de mogelijkheden en beperkingen van de verbouwing, maar ook in de kosten die hiermee gepaard gaan. Door het hebben van een ontwerp wordt er duidelijkheid gecreëerd en kunnen misverstanden worden voorkomen.

Bij een grondige verbouwing is veelal een bouwtekening nodig voor de aanvraag van een vergunning en voor een aannemer op basis waarvan deze aan de slag kan.

Een bouwtekening is de technische uitwerking van het schetsontwerp waarbij wettelijke regelgeving is verwerkt. Daarin verwerken we onze inventarisatie van de bestaande constructies om daarmee de mogelijkheden en beperkingen van een beoogde verbouwing in kaart te brengen.

We helpen u met de selectie van aannemers, het beoordelen van offertes, geven advies over kleuren en materialen en begeleiden de hele verbouwing voor u. Van ontwerp tot oplevering, COLLO architecten is uw betrouwbare partner bij het upgraden en moderniseren van uw woning.

Met een architect verbouwing naar je droom object

stap 1

inventarisatie & onderwerp

Wij inventariseren in een eerste gesprek uw wensen en ideeën ten aanzien uw bestaande of nieuw te bouwen “object”. U ontvangt een schetsplan, welke we na de vervolggesprekken met u omzetten in een definitief ontwerp.

stap 2

voorbereiden & beoordeling

In de tweede fase voor opdrachtgever en architect worden de zogenaamde bouwvoorbereidingsstukken samengesteld. Aannemers leveren nauwkeurige offertes aan en worden door ons gecheckt en werken we naar een overeenkomst tussen u als opdrachtgever en de gewenste aannemers.

stap 3

uitvoeringfase

De derde fase is de uitvoeringsfase. Ook hierin kan de architect een grote rol van betekenis spelen voor u door de zogenaamde directievoering ter hand te nemen. We bewaken voor u het bouwproces en zorgen daarmee dat de ontwikkelde plannen worden gerealiseerd. Als architect zorgen wij dat de verbouwing wordt opgeleverd conform de plannen.

moderne aanbouw over meerdere verdiepingen

Kom
in contact.

De sleutel tot het succes van Rein Braaksma en Edwin Ames ligt in de aanvullende karakters. En beiden hebben een uitgesproken combinatie vaardigheid van groot inlevingsvermogen met enorme vakkundigheid.

Contactgegevens

COLLO architecten
Platvoetstraat 10
2082 XJ Santpoort-Zuid
T: 023-5398254
E: info@collo.nl

Stuur een bericht

    Mijn naam is en ik ben te

    bereiken via het e-mailadres

    zodat wij het eens kunnen hebben

    over