architect
Zandvoort

Collo architecten, uw architect in Zandvoort

Bent u op zoek naar een architectenbureau voor uw project in Zandvoort dat u bijstaat vanaf de initiële ideeën tot aan de realisatie? Maak dan kennis met COLLO architecten.

Wij zijn een vernieuwend architectenbureau met een heldere kijk op uw woon- en interieurwensen en hebben ruim 20 jaar ervaring als architecten in Zandvoort en de omliggende gemeenten. Ongeacht de aard van uw project, begeleidt COLLO architecten het gehele proces, vanaf de eerste schetsen tot aan de voltooiing van uw droomobject.

Uiteraard kunt u rekenen op de beste service van onze ervaren vakmensen, waarbij uw wensen en budget leidend zijn.

COLLO architecten heeft:

Glazen uitbouw vrijstaande villa

de architect in Zandvoort met oog voor detail

COLLO architecten onderscheidt zich door het samensmelten van passie en vakmanschap in al haar projecten en opdrachten, opererend op het grensvlak van architectuur, restauratie en herbestemming.

Onze benadering van de bouw of renovatie van woonobjecten in Zandvoort is doordrongen van een duurzaam perspectief. Wij besteden aanzienlijke zorg aan een grondige inventarisatie van de wensen van onze opdrachtgever, waardoor wij in staat zijn het volledige ontwerp tot in de kleinste details te concretiseren.

Ongeacht het type project in Zandvoort, wij leveren een doordacht ontwerp. Hierbij houden wij rekening met de optimale balans tussen interieur en exterieur, de specifieke kenmerken van het perceel en de inval van natuurlijk licht.

Bent u nieuwsgierig naar ons werk? Neem dan gerust een kijkje bij onze gerealiseerde projecten op het gebied van  Nieuwbouw, Verbouw, Restauratie of Uitbouw.

architect gemeentelijk monument - rijksmonument Zandvoort

Dankzij onze uitgebreide ervaring in de renovatie van monumentale woningen en villa’s in Zandvoort en omgeving, zijn wij bij uitstek geschikt om uw woonobject een eigentijds karakter te geven, met respect voor de historische architectuur.

In gevallen waarin de villa of woning is aangemerkt als gemeentelijk monument of rijksmonument, beschikt COLLO architecten over diepgaande kennis van wat wel en niet is toegestaan, evenals de vereisten voor het verwezenlijken van de beoogde verbouwing of vernieuwing.

Wij bieden professionele ontwerpen, deskundig bouwadvies voor zowel het interieur als het exterieur, en ondersteunen bij de aanvraag van een omgevingsvergunning.

Grachtenpand Haarlem renovatie
uitbouw villa aerdenhout
uitbouw modern overveen

Met een architect naar je droom object in Zandvoort

stap 1

inventarisatie & onderwerp

Wij inventariseren in een eerste gesprek uw wensen en ideeën ten aanzien uw bestaande of nieuw te bouwen “object”. U ontvangt een schetsplan, welke we na de vervolggesprekken met u omzetten in een definitief ontwerp.

stap 2

voorbereiden & beoordeling

In de tweede fase voor opdrachtgever en architect worden de zogenaamde bouwvoorbereidingsstukken samengesteld. Aannemers leveren nauwkeurige offertes aan en worden door ons gecheckt en werken we naar een overeenkomst tussen u als opdrachtgever en de gewenste aannemers.

stap 3

uitvoeringfase

De derde fase is de uitvoeringsfase. Ook hierin kan de architect een grote rol van betekenis spelen voor u door de zogenaamde directievoering ter hand te nemen. We bewaken voor u het bouwproces en zorgen daarmee dat de ontwikkelde plannen worden gerealiseerd. Als architect zorgen wij dat de verbouwing wordt opgeleverd conform de plannen.

Kom
in contact.

De sleutel tot het succes van Rein Braaksma en Edwin Ames ligt in de aanvullende karakters. En beiden hebben een uitgesproken combinatie vaardigheid van groot inlevingsvermogen met enorme vakkundigheid.

Contactgegevens

COLLO architecten
Platvoetstraat 10
2082 XJ Santpoort-Zuid
T: 023-5398254
E: info@collo.nl

Stuur een bericht

    Mijn naam is en ik ben te

    bereiken via het e-mailadres

    zodat wij het eens kunnen hebben

    over

    inventarisatie & onderwerp