Jurrien Kuijt - COLLO architecten
-->

TECHNISCH ONTWERPER

Voor mij staat werken in een leuk team, waarbij we met zijn allen samen naar een mooi ontwerp toe werken voorop. Daarbij is het uitwerken van diverse bouwtekeningen in verschillende fases van start tot finish en het oplossen van de daaruit voorkomende bouwkundige problemen iets wat ik erg belangrijk vindt. Omdat alle projecten zo veelzijdig en verschillend zijn, is het vinden van de juiste oplossing vaak maatwerk. Dit houdt je scherp en zorgt ervoor dat elke dag anders is. Dat is het mooie aan dit vak!

“Jong geleerd is oud gedaan.”

Mijn specialisme

Ik kan goed overweg met AutoCAD en Sketchup. Het uittekenen van alle fases van een ontwerp in zowel 2d als in 3d is dan ook iets wat ik graag doe.

Opleiding

Ik heb HBO bouwkunde gestudeerd in Amsterdam. Tijdens deze opleiding ben ik bij COLLO terecht gekomen. Hier heb ik part time tijdens mijn opleiding gewerkt, waarna ik na het afronden van mijn studie full time aan de slag ben gegaan.

Mijn passie

Mijn passie ligt bij het ontdekken van nieuwe plekken. Dit gaat van het bezoeken van steden in Nederland tot het maken van grotere reizen. Ook sport is een echte passie van mij. Wekelijks ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.

Mijn ambitie

Mijn ambitie is om mij steeds verder te blijven ontwikkelen binnen het vak. Het aanleren van nieuwe tekentechnieken en nieuwe programmatuur is hierin erg belangrijk.

Mijn trots

Ik ben trots op de projecten die wij als team neerzetten!