BOUWKUNDIG TEKENAAR

“Ik vind het belangrijk om met een leuk en enthousiast team mooie projecten uit te werken. Elk project is bij ons weer anders en dat vereist ook steeds weer het bedenken van nieuwe oplossingen, iets wat nooit verveelt. Verder houd ik ervan om als tekenaar een product op tafel te kunnen leggen waar de betrokken bouwkundige partijen goed mee uit de voeten kunnen, maar waarin ook de opdrachtgever (vaak een leek op bouwkundig gebied) een heldere vertaling ziet van zijn woonwensen. Bovendien wil ik mezelf blijven ontwikkelen in de steeds maar weer vernieuwende technische tekenprogramma’s (autocad e.d.). Ik ben een gestructureerde tekenaar met veel oog voor detail.”

“Als je iets doet, doe het dan goed.”

Mijn specialisme

Mijn kennis van autocad (en andere gerelateerde software) en het maken van detailtekeningen.
Verder ben ik redelijk in staat om presentaties te maken met behulp van Photoshop en Indesign.

Opleiding

Na de MTS bouwkunde in Amsterdam, ben ik nu al weer 14 jaar aan de slag als bouwkundig tekenaar. COLLO is voor mij het vierde architectenbureau waar ik dagelijks projecten uitwerk. Bij elk bureau heb ik verschillende tekenwerkzaamheden gedaan voor woningbouw, utiliteitsbouw en particuliere woningen.

Mijn passie

Lange road trips maken door Amerika en Canada! Verder streef ik ernaar in het dagelijks leven de dingen zo groen en gezond mogelijk aan te pakken. Ik ben een behoorlijke sportfanaat met als favoriete sport ijshockey. Ook schilder ik graag in mijn vrije tijd.

Mijn ambitie

Het is mijn ambitie om een allround bouwkundig tekenaar te worden. Elk bouwaspect heeft wel iets interessants, waarvan ik als tekenaar steeds meer in mijn tekenwerk kan toepassen.

Mijn trots

Ik ben trots op het opzetten van een tekenstructuur in de tekeningen bij COLLO. En ook op ons netwerk ben ik trots. Dat geeft mij veel voldoening. We kunnen hierdoor de diverse projecten als team nog beter uitwerken.