Verbouwing

Jagtlustlaan

De bewoners van deze vrijstaande woning in Santpoort zijn verknocht aan hun plekje en hebben besloten niet te willen verhuizen. Echter men heeft daaraan wel de vraagstelling gekoppeld om tot een aanzienlijke vergroting van de woning te komen. De bestaande halfsteens schuur heeft daartoe het veld moeten ruimen en is vervangen door een nieuwe strakke en eigentijdse houten schuur met een archetypische vorm. De koppeling van schuur en woning is gemaakt middels de uitbreiding van de woning, aan de achterzijde, voorzien van grote glasvlakken, waardoor er vanuit de woonkamer een veel weidser blikveld is ontstaan. De schuur is voorzien van een volledige onderkeldering middels een afzinkelder.

De bewoners van deze vrijstaande woning in Santpoort zijn verknocht aan hun plekje en hebben besloten niet te willen verhuizen. Echter men heeft daaraan wel de vraagstelling gekoppeld om tot een aanzienlijke vergroting van de woning te komen. De bestaande halfsteens schuur heeft daartoe het veld moeten ruimen en is vervangen door een nieuwe strakke en eigentijdse houten schuur met een archetypische vorm. De koppeling van schuur en woning is gemaakt middels de uitbreiding van de woning, aan de achterzijde, voorzien van grote glasvlakken, waardoor er vanuit de woonkamer een veel weidser blikveld is ontstaan. De schuur is voorzien van een volledige onderkeldering middels een afzinkelder.