Villa Aerdenhout - COLLO architecten
-->
Uitbouw

Villa Aerdenhout

Uitbouw van een rietgedekte villa in Aerdenhout

COLLO architecten heeft een prachtig project opgeleverd in als architect in Aerdenhout, waarbij een eigentijdse uitbreiding is toegevoegd aan een ruime vrijstaande villa. Deze uitbreiding is ontworpen met oog voor detail en biedt de bewoners een naadloze verbinding tussen binnen en buiten. De ruimte is ontworpen met veel glas, waardoor er een maximale hoeveelheid natuurlijk licht binnenkomt en de bewoners een panoramisch uitzicht hebben op de prachtige groen tuin. De uitbreiding vormt een harmonieus geheel met de oorspronkelijke woning en creëert een eigentijdse uitstraling die past bij de wensen van de opdrachtgevers.

Vrijstaande garage in de stijl van de Amsterdamse School

Naast de villa heeft COLLO architecten ook een vrijstaande garage ontworpen en gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. Het ontwerp is geïnspireerd op de kenmerkende details van deze stijl, zoals baksteen, houten kozijnen en expressieve ornamenten. Het resultaat is een prachtig gebouw dat naadloos aansluit bij de villa en de omgeving. Door gebruik te maken van duurzame materialen en moderne technologieën, is de garage niet alleen een esthetische aanwinst, maar ook een functionele ruimte waar de bewoners jarenlang plezier van zullen hebben.