Renovatie architect - COLLO architecten
-->

renovatie
architect

Collo architecten is uw renovatie architect

Bent u op zoek naar een architect voor de renovatie van uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij COLLO architecten aan het juiste adres. Wij zijn als renovatie architect gespecialiseerd in het renoveren of herstellen van bestaande gebouwen, woningen en villa’s waarbij de oorspronkelijke functie van het object in stand wordt gehouden.

Dit kan variëren van het restaureren van historische gebouwen tot het moderniseren van verouderde panden. Als renovatie architect zijn wij er op gericht om het gebouw te verbeteren en te vernieuwen, terwijl de oorspronkelijke vorm en functie van het gebouw zoveel mogelijk behouden blijft.

in drie stappen naar uw droom object

Ons team is in staat om het gehele renovatieplan, van ontwerp tot oplevering, voor u te begeleiden. Wij werken volgens een bewezen driestappenplan waarbij wij grote waarde hechten aan klantcontact en samenwerking om zo een goed doordacht en uitvoerig besproken plan te realiseren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het renovatieproces soepel verloopt en dat het eindresultaat voldoet uw wensen.

Glazen pui bosrijke omgeving
uitbouw glazen pui en moderne keuken
prev_NL20-5_COLLO ARCHITECTEN_Santpoort-Zuid-6696

Architect renovatie van een bestaande woning

Wanneer u tot de conclusie komt dat uw huidige woning niet meer aan uw woonwensen voldoet, kunt u ervoor kiezen om uw bestaande woning te renoveren. Heeft u dit besluit genomen dan is de begeleiding van een renovatie architect aan te bevelen.

Wellicht dat u een renovatie voor ogen heeft zoals bijvoorbeeld het betrekken van uw keukenruimte bij uw woongedeelte, een aangebouwde garage wil transformeren naar een nieuwe leefruimte of u heeft recent een huis in oude staat gekocht dat u naar de maatstaven van de huidige tijd wilt brengen. In alle gevallen kunnen de renovatie architecten van COLLO architecten u van dienst zijn.

Waarom COLLO uw renovatie architect is

COLLO architecten helpt u bij het maken van een professioneel, eigentijds ontwerp voor uw renovatieproject, waarbij wij rekening houden met uw persoonlijke wensen en eisen. Onze renovatie architecten adviseren u over de meest geschikte materialen, indeling en verlichting van de ruimtes, en helpen bij het maken van slimme keuzes die uw woning functioneler, comfortabeler en esthetisch aantrekkelijker maken.

Als renovatie architect hebben wij kennis van specifieke bouwtechnieken en adviseren wij over de technische haalbaarheid van uw renovatieplannen. Onze kennis en adviezen helpen u bij het oplossen van problemen, zoals slechte isolatie, gebrek aan daglicht, of structurele problemen in uw woning. Dit zorgt ervoor dat uw renovatieproject op de lange termijn duurzaam en efficiënt is.

Verder staan wij bekend om onze projectbeheer vaardigheden waarbij aannemers en andere specialisten worden gecoördineerd en deadlines worden gehaald. Dit bespaart u veel tijd en stress, en zorgt voor het soepel verloop van uw renovatieproject. Ook helpen wij u bij het verkrijgen van de juiste vergunningen en het voldoen aan de wettelijke eisen.

Luxe uitbouw villa
Grachtenpand Haarlem renovatie
moderne aanbouw over meerdere verdiepingen

Met RENOVATIE architect naar je droom object

stap 1

inventarisatie & onderwerp

Wij inventariseren in een eerste gesprek uw wensen en ideeën ten aanzien uw bestaande of nieuw te bouwen “object”. U ontvangt een schetsplan, welke we na de vervolggesprekken met u omzetten in een definitief ontwerp.

stap 2

voorbereiden & beoordeling

In de tweede fase voor opdrachtgever en architect worden de zogenaamde bouwvoorbereidingsstukken samengesteld. Aannemers leveren nauwkeurige offertes aan en worden door ons gecheckt en werken we naar een overeenkomst tussen u als opdrachtgever en de gewenste aannemers.

stap 3

uitvoeringfase

De derde fase is de uitvoeringsfase. Ook hierin kan de architect een grote rol van betekenis spelen voor u door de zogenaamde directievoering ter hand te nemen. We bewaken voor u het bouwproces en zorgen daarmee dat de ontwikkelde plannen worden gerealiseerd. Als architect zorgen wij dat de verbouwing wordt opgeleverd conform de plannen.

Kom
in contact.

De sleutel tot het succes van Rein Braaksma en Edwin Ames ligt in de aanvullende karakters. En beiden hebben een uitgesproken combinatie vaardigheid van groot inlevingsvermogen met enorme vakkundigheid.

Contactgegevens

COLLO architecten
Platvoetstraat 10
2082 XJ Santpoort-Zuid
T: 023-5398254
E: info@collo.nl

Stuur een bericht

    Mijn naam is en ik ben te

    bereiken via het e-mailadres

    zodat wij het eens kunnen hebben

    over