Technisch ontwerper

De variatie in de verschillende soorten projecten die bij ons voorbij komen maakt het werk erg interessant. Het uitwerken van een project dat je vervolgens werkelijkheid ziet worden en de gedachte dat dit er nog heel lang zal staan is iets wat een enorme kick geeft en ik veel plezier en voldoening uit haal.  

“Een goed ontwerp maak je niet alleen”

Mijn specialisme

Het maken van zowel 2D als 3D modellen is een van mijn specialismes, ook ben ik goed in het samenwerken en meedenken met het creatieve proces voor mijn eigen en andermans projecten.

Opleiding

Na het afronden van mijn MBO bouwkunde in Hoofddorp, waarbij ik voor een stageperiode bij COLLO terecht ben gekomen, ben ik begonnen met de studie Built Environment met als specialisatie Architectuur. Tijdens mijn studie werk ik parttime bij COLLO.

Mijn passie

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met sporten en het kijken ervan. Ik doe aan hardlopen en als het mooi weer is ben ik op het voetbalveld te vinden. In de weekenden kijk ik graag naar voetbal en formule 1. In de vakantie hou ik er van om nieuwe steden te ontdekken in binnen en buitenland.

Mijn ambitie

Ik wil mezelf graag ontwikkelen in het vakgebied architectuur en mooie projecten neerzetten . Ook wil ik me hier zo veelzijdig mogelijk in kunnen opstellen.

Mijn trots

Ik ben erg trots op de projecten die wij samen als team hebben neergezet in mijn periode bij COLLO.